Wigilie dla firm

W grudniu proponujemy Państwu uroczyste spotkania wigilijne przy blasku świec i zapachu drzewka świerkowego z wyśmienitą domową kuchnią. Przykładowe oferty znajdą Państwo poniżej. Każdą z propozycji można dowolnie zmienić dostosowując do Państwa potrzeb i możliwości finansowych.

Propozycja 1

Danie główne:
1. Barszcz czerwony z uszkami/ zupa grzybowa lub pół/ pół.
2. Pstrąg smażony- pół/ pół
3. Karp smażony- pół/ pół
4. Ziemniaki gotowane.
5. Zestaw surówek.
6. Kapusta z grzybami i żurawiną.
7. Kompot z suszu.

1. Mix różnych ciast (sernik, makowiec, jabłecznik, piernik, keks, biszkopt z galaretką i owcami,);
2. Kawa, herbata.

Dania, które zagoszczą na stole po daniu głównym:
1. Pierogi z kapustą i grzybami podsmażane- 3szt/ osobę;
2. Karp w galarecie.-0,5 porcji/ osobę;
3. Kutia.- 0,5 porcji/ osobę;
4. Kluski z makiem- 0,5 porcji/ osobę;
5. Sałatka jarzynowa;
6. Śledź w śmietanie.-pół/ pół
7. Śledź w po wiejsku- pół/ pół.
8. Mix różnych świeżych owoców.- 40 porcji
8. barszcz czerwony z krokietem z kapustą i grzybami na ciepło.

Koszt menu zgodnie z propozycja 1 wynosi 120,00zł brutto (vat 8%).

Propozycja 2

Danie główne:
1. zupa grzybowa.
2. Karp smażony, ziemniaki, zestaw surówek;
3. Makowiec na deser.
4. Kompot z suszu.
5. kawa, herbata.

Dania, które zagoszczą na stole po daniu głównym:
6. Pierogi z kapustą i grzybami podsmażane-3szt/ osobę
7. Pstrąg w galarecie-0,5 porcji/ osobę;
8. Grzybki marynowane.
9. Śledź w śmietanie.-pół/ pół
10. Śledź w po wiejsku- pół/ pół
11. barszcz czerwony z pasztecikiem z kapustą i grzybami na ciepło.

Koszt menu zgodnie z propozycją 2 wynosi 80,00zł brutto (vat 8%)

Propozycja 3

Danie główne:
• Barszcz czerwony z uszkami/ zupa grzybowa- pół/ pół.
• Karp smażony/ pstrąg smażony- pół/ pół.
• Ziemniaki gotowane, zestaw surówek;
• Kapusta z grochem na ciepło.
• Kompot z suszu.

Dania które zagoszczą na stole po daniu głównym:
• Pierogi z kapustą i grzybami podsmażane- 3 szt/ osobę;
• Pstrąg w galarecie- 0,5 porcji/ osobę;
• Ryba w sosie paprykowo- ogórkowym;- 0,5 porcji/ osobę;
• Sałatka śledziowa- 0,5 porcji/ osobę;
• Śledź po wiejsku z cebulką- 0,5 porcji/ osobę;
• Sałatka jarzynowa;
• Różne rodzaje pieczywa;
• Barszczyk z pasztecikiem na ciepło;

Mix ciast (makowiec zawijany, keks, piernik, sernik), kawa, herbata;

Koszt menu zgodnie z propozycją 3 wynosi 108,00zł brutto/ 1 osobę (vat 8%).

Propozycja 4

Danie główne:
• Barszcz czerwony z krokietem z kapustą i grzybami.
• Karp smażony, ziemniaki, zestaw surówek;
• Kapusta z grochem na ciepło.
• Kompot z suszu.
• Piernik na deser;

Dania które zagoszczą na stole po daniu głównym:
• Łazanki z kapustą i grzybami;
• Pstrąg w galarecie- 0,5 porcji/ osobę;
• Ryba po grecku;- 0,5 porcji/ osobę;
• Śledź po wiejsku z cebulką- 0,5 porcji/ osobę;
• Sałatka jarzynowa- 0,5 porcji/ osobę;
• Różne rodzaje pieczywa;
• Kawa, herbata;

Koszt menu zgodnie z propozycją 4 wynosi 90,00zł brutto/ 1 osobę (vat 8%).